Identification, Images, & Information
For Insects, Spiders & Their Kin
For the United States & Canada
Clickable Guide
Moths Butterflies Flies Caterpillars Flies Dragonflies Flies Mantids Cockroaches Bees and Wasps Walkingsticks Earwigs Ants Termites Hoppers and Kin Hoppers and Kin Beetles True Bugs Fleas Grasshoppers and Kin Ticks Spiders Scorpions Centipedes Millipedes

Calendar
Upcoming Events

Photos of insects and people from the 2015 gathering in Wisconsin, July 10-12

Photos of insects and people from the 2014 gathering in Virginia, June 4-7.

Photos of insects and people from the 2013 gathering in Arizona, July 25-28

Photos of insects and people from the 2012 gathering in Alabama

Photos of insects and people from the 2011 gathering in Iowa

Photos from the 2010 Workshop in Grinnell, Iowa

Photos from the 2009 gathering in Washington

problem with beetles order page

I noticed that all of the suborder and family links on the beetles order page are broken. Instead of having the form https://bugguide.net/node/view/#####, they're just node/view/##### and lead nowhere

um
Similar problem seems to be happening with subfamilies in the roach/termite order page. Subfamily Blaberinae, for example, leads to https://bugguide.net/node/view/, with no number after the "view". Is there some major bug (pun intended) in the entire system?

 
Some subfamilies omitted from tree
The issue here is that BG Blattodea tree does not include many of the subfamilies listed on the Info page, and skips straight from family to genus. They have no node numbers to link to, therefore. The author left dead links that the numbers may be added to in case the subfamilies are added at some point.

Steve may be talking about the links
in the VISUAL GUIDE TO FAMILIES, lower on the page. Those are not working for us. But the thumbnail image links there still work fine of course.
In the upper part of the page the links are:
url=node/view/6810 Geotrupidae, etc
In the bottom part of the page the links are:
url=http:node/view/165807 Trachypachidae, etc.
Looks like someone will need to edit the page and remove all those http

 
that's correct
Thanks, I should have been clearer. All of the links I've checked in the list "FAMILIES REPRESENTED IN OUR AREA" work. Some of the links in the Visual Guide work but many others do not

 
Ah, so I see...
A classic case of "failure to scroll" on my part. :)

 
actually
it's a classic case of Steve posting on BugGuide when he should be going to bed. My apologies for not being clearer

 
Fixed
I replaced all occurrences of "http:node" with "node" in the Identification block (Visual Guide) of the Coleoptera Info page. That seems to have fixed it. I saved the original in a text file on my computer in case something got screwed up.

 
Thanks!
*

Hmm...
All of the links are working for me--at least the dozen or so I clicked on at random just now. Temporary glitch, perhaps?

Comment viewing options
Select your preferred way to display the comments and click 'Save settings' to activate your changes.